24 часовна грижа на вас или вашиот близок!
На падините на Водно со прекрасен панорамски поглед на Скопје во непосредна близина на центарот на Градот

Адреса Ул Благоја Гојан бр.43
тел  02273 3199, 071230812, 078439721, 078439720


“Љубовта почнува на местата кои ги нарекуваме дом/дома
и не е колку работиме туку колку вложуваме во тоа што го работиме”
- Мајка Тереза


Животниот век е полн со различни предизвици, кои за жал понекогаш не соочуваат со одредени ограничувања во функционирањето и ни е потребна помош или поддршка, а скоро секогаш споделување. Најчесто осаменоста и тагата се придружни елементи на ваквите состојби. Повремено нашите најблиски не се во можност заради секојдневните обврски или потребната стручност да ни излезат во пресрет. Тоа никако не значи дека не сме сакани од нивна страна. Но осаменоста е нешто што не смее да се поддржува и нешто што не прави да се пасивизираме и оттуѓуваме.


Нашиот стручен тим е составен од различни професионални структури
- социјални работници
- психолози
- физиотерапевти
- медицински сестри
- негователи
- матичен доктор
- психијатар

Галерија

Контакт информации

ул. Благоја Гојан бр.43

1000 Скопје, Македонија

P: +389 2 2733 199

E: hotelsonce@hotmail.com

Придружете ни се

Испратете ни порака

Испратете го Вашиот мејл и добивајте новости.