Contact

Хотел Сонце
Address:
ул. Благоја Гојан бр.43
1000 Скопје, Македонија
Phone:
+389 2 2733 199
Mobile:
+389 71 230 812

Contact Form

Send an Email

Галерија

Контакт информации

ул. Благоја Гојан бр.43

1000 Скопје, Македонија

P: +389 2 2733 199

E: hotelsonce@hotmail.com

Придружете ни се

Испратете ни порака

Испратете го Вашиот мејл и добивајте новости.