24 часовна грижа на вас или вашиот близок!
На падините на Водно со прекрасен панорамски поглед на Скопје во непосредна близина на центарот на Градот

Адреса Ул Благоја Гојан бр.43
тел  02273 3199, 071230812, 078439721, 078439720

Галерија

Контакт информации

ул. Благоја Гојан бр.43

1000 Скопје, Македонија

P: +389 2 2733 199

E: hotelsonce@hotmail.com

Придружете ни се

Испратете ни порака

Испратете го Вашиот мејл и добивајте новости.